Okay.. billedet kunne nok have været flottere, men jeg lover jer for at den smager godt..
ca. 400 g. frosne hinbær
2,5 dl. sukkerlage
lidt citronsaft efter smag
1 æggehvide
2 spsk. sukker
Giv hindbærrene et opkog i et par minutter og lad dem køle af
Si bær-massen så du slipper for de fleste af de der små irriterende korn og bland det med sukkerlagen. Smag til med citronsaft og husk at det smager af meget mere nu, end når det er kølet af i din ismaskine.
Kom blandingen i ismaskinen og tilføj lidt/meget marengs når isen begynder at blive fast. Marengsen gør isen væsentlig blødere, men også at den smager af lidt mindre, så prøv dig lidt frem. (Jeg bruger det hele)
Pop isen i en beholder og kom den et par timer i fryseren. - Denne is holder både konsistens og smag rigtig godt.. I hvert fald et par uger, hvis du ikke spiser den inden ;-)
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar