onsdag den 7. august 2013

Chokolademousse


Jeg har altid været glad for ting der smager af chokolade og det må man jo sige at chokolademousse gør!
Den er på den tunge side med masser af æg og chokolade, men den smager fantastisk, er fløjlsblød og smelter i munden.
Sommerhusgæsterne der fik serveret disse blev i hvert fald meget glade :-)

Ingredienser:
200 g. chokolade
½l fløde
75g. sukker
8 past. æggeblommer (tag dem gerne ud lidt før så de ikke er køleskabskolde)

Smelt chokoladen over vandbad og lad den køle lidt af.
Pisk fløden til en blød skum.
Pisk æggeblommer og sukker til en luftig masse og min. indtil sukkeret er opløst.
Kom æggesnapsen i én af gangen og rør til massen er blank og glat.

Vend forsigtigt med flødeskummet og stil på køl i min. 4 timer inden den serveres.

Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar